Vi laver videoproduktioner efter dit ønske og stopper ikke før du er helt tilfreds. Vi har en stor ekspertise i livestream af særligt håndboldkampe, fodboldkampe, koncerter og gymnastikopvisninger. Vi har sågar lavet livestream af en yogatime.

Priser:
Livestream: 1.000 kr. pr. time inkl. opsætning og nedpakning (inkluderer 1 stream tekniker, 1 kameraoperatør og en serviceperson)
(Livestream af håndboldkamp tager typisk 4 timer inkl. opsætning, evt. optakt og nedpakning)
Reklamefilm: Prisen aftales efter projekt, lille pakke er omkring 5.000 kr. inkl. redigering og kontakt til reklame leverandører. (Prisen for reklamering på medieudbyder afregnes direkte til medieudbyder.)
Eventfilm: Prisen aftales pr. event. eksempel på et event på 4 timer: 5.500 kr. til event inkl opsætning og nedpakning, 2.000 kr til redigering ca. 5.5 timer i alt 7.500 kr.
Drone operation: 1.000 kr. pr time (Der beregnes ca 15 min. for evt. at søge tilladelse til at flyve i restriktionsområder)

Vi er blandt andet livestream partner for SønderjyskE Håndbold og Fodbold, samt er partner for trommekorpsTV og har leveret siden 2021 livestream setup til deres produktioner.

Referencer: